ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ AQUAMORE

aqua more no font  Αντιγραφή

Η AQUAMORE με έδρα τα Χανιά δραστηριοποιείται στο χώρο των φίλτρων νερού ήδη από το 1998, με τα πρώτα συστήματα φίλτρανσης νερού που εισαγάγαμε, υπό την επίβλεψη του Μιχάλη Αγαπηνάκη.

Σήμερα, συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά  να εμπορευόμαστε συστήματα φίλτρανσης  οικιακής και επαγγελματικής χρήσης πάντα από τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές και με συμμόρφωση στα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα. Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται από πιστοποιήσεις διεθνών φορέων και διακρίνονται για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την αποδοτικότητά  τους.

Η μεγάλη γκάμα φίλτρων νερού που διαθέτουμε, σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία και την εμπειρία χρόνων του τεχνικού μας προσωπικού, μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε επιλογές φίλτρανσης που καλύπτουν και εξυπηρετούν όλες τις περιπτώσεις  ποιότητας νερού. Είμαστε σε θέση να σχεδιάζουμε ειδικές κατασκευές  και επιλογές διάταξης φίλτρων νερού προκειμένου να καλύψουμε  κάθε ανάγκη των πελατών μας.

Οι ψύκτες νερού που εμπορευόμαστε, με ενσωματωμένα ή μη φίλτρα νερού, είναι κατάλληλοι για οικιακή, επαγγελματική αλλά και HORECA χρήση, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις σας τόσο σε λειτουργικό όσο και σε αισθητικό επίπεδο.

Ακόμη, διαθέτουμε συστήματα αποσκλήρυνσης  του νερού προκειμένου να προστατεύσετε το δίκτυο των σωληνώσεών σας,  τις καλλιέργειές σας, τις συσκευές σας αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό.

Εμπορευόμαστε επίσης συστήματα καθαρισμού πισίνας χωρίς χρήση χλωρίου, με την μέθοδο του ιονισμού, επιτυγχάνοντας πολύ υψηλή ποιότητα νερού με ελάχιστα χημικά πρόσθετα, για εσάς, την οικογένεια και τους επισκέπτες ή τους πελάτες σας.

Για τον ερασιτέχνη ή τον επαγγελματία γεωργό, μελετάμε και παρέχουμε συστήματα ιονισμού για ψέκασμα και πότισμα της καλλιέργειας  του, με υποσχόμενη μείωση των τοξικών φυτοφάρμακων κατά 70%.

Στην AQUAMORE, με εφόδια την πολυετή εμπειρία μας, την βαθιά γνώση και την συνεχή ενημέρωση και εξέλιξη, σας προσφέρουμε ασυναγώνιστες υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας πάντα με αξιοπιστία και φυσικά με  συνεχή και άμεση υποστήριξη. 

Στόχος μας στην AQUAMORE είναι η άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη που θα μας εμπιστευτεί, καθώς και η διαρκής βελτίωση των προϊόντων  και υπηρεσιών μας.

Στην AQUAMORE αγαπάμε το καθαρό νερό γιατί γνωρίζουμε ότι το καθαρό νερό είναι πηγή ζωής.

Love water, Love life