ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για την απόκτηση ενός νέου συστήματος φίλτρανσης, είτε αυτό προορίζεται για οικιακή είτε για επαγγελματική χρήση, είναι η επικοινωνία με εξειδικευμένο – σε θέματα φίλτρανσης νερού – τεχνικό προσωπικό, προκειμένου να ενημερωθείτε υπεύθυνα για τις επιλογές που είναι κατάλληλες για τις ανάγκες σας.

Η εξειδικευμένη ομάδα της Aquamore, λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του νερού στο δίκτυο της περιοχής σας, αλλά και τις δικές σας προσδοκίες αναφορικά με τα αποτελέσματα που θέλετε να απολαμβάνετε, θα σας καθοδηγήσει  πλήρως προκειμένου να βρείτε την βέλτιστη για εσάς επιλογή. Οι τεχνικοί μας, υπολογίζοντας προσεκτικά κάθε πληροφορία που λαμβάνουν από εσάς, έχουν την δυνατότητα μέσω της εμπειρίας χρόνων που διαθέτουν, να ‘δημιουργήσουν’ τον κατάλληλο συνδυασμό φίλτρων που θα καλύπτει τις δικές σας προσωπικές ανάγκες στο ζήτημα της φίλτρανσης νερού. 

installation x

Επιπλέον, για ακόμη πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση, σας παρέχουμε δωρεάν παρουσίαση των προϊόντων μας, τόσο στο φυσικό μας κατάστημα όσο και στον χώρο σας, προκειμένου να αποκτήσετε μία πλήρη εικόνα.

Εφόσον λοιπόν έχετε καταλήξει στο σύστημα φίλτρανσης που ικανοποιεί τις ανάγκες σας, δεν έχετε παρά να προγραμματίσετε το δικό σας ραντεβού εγκατάστασης.

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα επισκεφτεί το χώρο σας και θα εγκαταστήσει το σύστημα που έχετε επιλέξει, στο σημείο για το οποίο το προορίζετε και με τον πλέον λειτουργικό τρόπο για εξασφαλισμένα απροβλημάτιστη λειτουργία. Θα πραγματοποιήσει όλες τις προβλεπόμενες  διαδικασίες και ενέργειες που απαιτούνται  με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και άρτια τεχνογνωσία. Επιπρόσθετα, θα σας κατατοπίσει πλήρως για τον τρόπο χρήσης του νέου σας συστήματος φίλτρανσης  στο χώρο σας αλλά και για τα τυχόν σημεία προσοχής και θα δώσει απάντηση σε κάθε απορία ή διευκρίνιση που θα του ζητηθεί.

Στην Aquamore κάθε εγκατάσταση αποτελεί για εμάς δέσμευση!

Παραμένουμε διαρκώς διακριτικά δίπλα σας και μετά την εγκατάσταση, προσφέροντάς σας συνεχή και άμεση υποστήριξη και εξυπηρέτηση σε ότι χρειαστείτε, πάντοτε με χαμόγελο και επαγγελματισμό. Ακόμη, αναλαμβάνουμε δωρεάν να σας ενημερώνουμε, εάν το επιθυμείτε, όταν θα φτάνει η περίοδος που θα πρέπει να πραγματοποιηθεί η αλλαγή των φίλτρων σας.

Κάθε υπηρεσία που σας προσφέρουμε συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας.