ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΤΡΩΝ

Οποιοδήποτε σύστημα φίλτρανσης κι αν επιλέξετε, απλό ή πιο σύνθετο, για οικιακή ή για επαγγελματική χρήση, θα πρέπει να γνωρίζετε πως τα φίλτρα που το απαρτίζουν έχουν συγκεκριμένο χρόνο ζωής, μετά το πέρας του οποίου η λειτουργικότητά τους εξασθενεί και το αποτέλεσμα φίλτρανσης που αποδίδουν είναι αμφίβολο.

Στην Aquamore σας ενημερώνουμε υπεύθυνα για τους χρόνους ζωής των φίλτρων που διαθέτετε, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους, όπως

change filters x
  • Τις οδηγίες του κατασκευαστή
  • Το σημείο και τον τρόπο τοποθέτησής του
  • Την ποιότητα νερού του δικτύου στην περιοχή εγκατάστασης
  • Τη χρήση που πραγματοποιείται
  • Την σύσταση του φίλτρου

Η αντικατάσταση μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε από εσάς, αγοράζοντας το ανταλλακτικό φίλτρο από το φυσικό μας κατάστημα ή κάνοντας παραγγελία μέσω του eshop μας, είτε προγραμματίζοντας ένα ραντεβού (τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά) προκειμένου να σας επισκεφθεί ένας από τους τεχνικούς μας και να προχωρήσει στην αντικατάσταση.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να κατανοήσετε την σπουδαιότητα αυτών των αλλαγών και μάλιστα εντός των χρονικών πλαισίων που προβλέπονται. Ο λόγος για τον οποίο εξαρχής τοποθετήσατε κάποιο σύστημα φίλτρανσης νερού, ήταν η επιθυμία για κατανάλωση καθαρού και ασφαλούς νερού από εσάς, την οικογένειά σας, τους πελάτες ή τους υπαλλήλους της επιχείρησής σας ή ακόμη και για την προστασία των συσκευών/μηχανημάτων σας. Αμελώντας λοιπόν τις αλλαγές των φίλτρων που πρέπει να πραγματοποιούνται στο σύστημα φίλτρανσης που διαθέτετε, στην πραγματικότητα αμελείτε τον λόγο για τον οποίο εξαρχής τα τοποθετήσατε, δεδομένου ότι όσο περισσότερο καθυστερεί η αλλαγή, τόσο λιγότερα φιλτραρισμένο νερό απολαμβάνετε.

Στην Aquamore αναλαμβάνουμε, μόνο με τη συγκατάθεσή σας, να σας υπενθυμίζουμε τις αλλαγές αυτές όταν συμπληρωθεί ο χρόνος ζωής των φίλτρων, με την δωρεάν υπηρεσία ενημέρωσης, προκειμένου να διατηρείτε πάντα λειτουργικό και αποδοτικό το σύστημα σας.

Κάθε υπηρεσία που σας προσφέρουμε συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας.